top of page

Kauhajoki ei antanut armoa, vaan jatkaa tappiottomana

BC Nokia kärsi lauantaina tappion Korisliigan kärjessä olevalle, kuudennen peräkkäisen voittonsa napanneelle, Kauhajoen Karhu Basketille 91-62 (34-34).

Yli viikon tauolta parketilla palannut nokialaisryhmittymä sai unelma-alun Kauhajoella, kun ensimmäinen neljännes satoi Näätien laariin pistein 12-22. Kauhajoen huono startti sai pontta minuutti minuutilta: puoliajalla kotijoukkue oli jo tasoissa, kolmannella neljänneksellä Karhu karkasi.

Kolmannen neljänneksen Kauhajoki vei peräti 32-13, eikä Näädistä ollut enää voittotaisteluun.

He pelasivat kovempaa kuin me toisella puoliajalla. – Arnaldo Toro

Viikko oli kuin preseason meille, koska meillä oli huono preseason. Meillä oli kahdeksan harjoitusta, joissa pystyimme keskittymään vain meihin itseemme. Olimme liialti mukavuusalueelle toisella puoliajalla. Kun näin tapahtuu hyviä joukkueita vastaan, niin lopputulos on tämä. – Greg Gibson

Nokian parhaat pistemiehet ottelussa olivat Kahron Ross (16/3/4 syöttöä) ja Arnaldo Toro (14/19).

Toron levypallomäärä oli tämän Korisliiga-kauden korkein ja hänellä on nimissään nyt kaksi korkeinta levypallo-ottelua (19 ja 17). Levypallokeskiarvolla 14,6 hän on liigan ylivoimainen ykkönen ja ainoa, jonka keskiarvo on yli kymmenen.

Karhu sai ottelussa onnistumisia laajalta rintamalta. Kymmenen tai enemmän pisteitä heittivät Kalle Peltonen (14/6), Severi Kaukiainen (11/3/10 syöttöä), Simeon Carter (10/4), Eero Innamaa (10/1) ja Rene Rougeau (10/2).