top of page

Kauden kolmas Pirkanmaan paikalliskamppailu Pyynikillä


BC Nokia ja Tampereen Pyrintö kohtaavat toisensa Korisliiga-kauden kolmannessa Pirkanmaan paikalliskamppailussa Pyynikillä keskiviikkona 13.2. kello 18:30.


Pyrinnöllä on mennyt tällä kaudella lujaa. Vaikka loukkaantumiset ovat kolhineet, niin päävalmentaja Sami Toiviainen on onnistunut loihtimaan pelityylin, johon Akatemia-joukkueen paikkaajatkin istuvat saumattomasti.


Kenneth Manigaultin (17,5/5,4) jatkosopimus viime kesällä aiheutti soraääniä läpi Korisliiga-kartan, mutta on osoittautunut nappiosumaksi. Harvinaisesti Korisliigassa tamperelaiset eivät ole myöskään joutunut tekemään yhtään vahvistusvaihtoa, kun joukkueessa painavat edelleen Manigaultin lisäksi Jaylon Tate (15,3/2,4/5,0), Eron Harris (12,6/2,7) sekä Kevin Johnson Jr. (11,7/10,9).


Ennakon mukaan suomalaisista punaisen pelipaidan pukevat ylleen Pyrintö-ikoni Antero Lehto (10,7/2,1/3,3), elämänsä kautta pelaava Osku Heinonen (11,9/1,8), Justus Kilpinen (7,3/3,5), Lassi Kilpinen (4,3/1,9) sekä nuoret Jonne Saarinen (0,2/0,6) ja Joni Pohjonen (0,7/1,3). Petri Heinosen (5,0/4,1) pelaaminen on vielä tiistaina epävarmaa.


Näätien leirissä taas eletään synkempiä aikoja. Loukkaantumiset ovat kolhineet pahasti läpi kauden, mutta erityisesti ne ovat hidastaneet vauhtia vuodenvaihteen jälkeen. Daniel Dolenc, Waltteri Mäkelä sekä Jalek Felton ovat edelleen poissa kokoonpanosta, minkä lisäksi Aapeli Alanen ja Niko Mattila (molempien pelaaminen keskiviikkona 50/50) saivat kolhut viikonloppuna, niin Raholasta on nostettu pelaavaan kokoonpanoon Armin Cane.


– Viimeistä viedään ennen taukoa eikä paikallispelistä taas jää tunnetta puuttumaan. Maanantain treeneissä oli 7 pelikuntoista ja 5 vaivaista, mutta toivottavasti saadaan suhdelukua parannettua keskiviikoksi, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi.


Alakulman helmikuun fanimatka suuntaa kohti Pyynikkiä Nesun bussilla. Kannattaa ilmoittautua mukaan pikimmiten, sillä huhujen mukaan bussi on täyttymässä hyvää vauhtia.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page