top of page

Kataja peittosi Näädät Joensuussa – nokialaisilla revanssin paikka jo perjantaina Helsingissä


BC Nokia kärsi Korisliigan runkosarjan kolmanneksi viimeisessä ottelussa Kataja Basketille vieraissa 95-81 (52-38). Joukkueet kohtaavat uudestaan perjantaina Suomen Cupin välierissä Helsingin Urhea-hallissa.


Näädät roikkui mukana ensimmäisen neljänneksen, mutta toisella neljänneksellä Kataja sai hyökkäyspäänsä erinomaiseen rytmiin ja vei kymmenminuuttisen 31-23. Katajalla oli täten jo 52 pistettä puoliajalla.


– Emme ole muutenkaan totuttu tekemään kauheasti koreja, joten meidän pakin pitää toimia, eikä voi antaa 52 pistettä ensimmäiseen puoliaikaan, Niko Mattila kommentoi ottelun jälkeen.


Toisella puoliajalla Näädät sai hetkeksi eron alle kymmeneen pisteeseen, muttei sen lähemmäksi.– Emme kyenneet vastaamaan Katajan intensiteettiin paitsi lyhyissä pätkissä. Se on kauden tarina, ettemme pysty ylläpitämään intensiteettiä. Olemme hyvin epätasaisia tällä hetkellä: hyvät hetket ovat hyviä, huonot hetket taas erittäin huonoja, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Nokian parhaat pistemiehet olivat Perrion Callandret (23/5/8 syöttöä), Alan Herndon (17/4/4 riistoa) ja Mattila (14/1). Katajalta taas pistetehtailussa kunnostautuivat Lamonte Turner (26/3), Rahlir Hollis-Jefferson (22/2) ja Galin Smith (14/3).


Kataja varmisti voitolla paikkansa ylemmässä jatkosarjassa. Näädät on nyt viides kymmenellä voitolla ja kymmenellä tappiolla.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page