top of page

Kataja kipusi 21 pisteen takaa jatkoajalle ja voittoon – ”Saimme sen, mitä ansaitsimme”


BC Nokia hävisi kotikentällään Nokian palloiluhallissa joensuulaisille Kataja Basketille jatkoajan jälkeen 75-83 (35-29, 69-69). Näädät johti jo parhaimmillaan 21 pistettä, mutta Kataja nousi päätösneljänneksellä jatkoajan kautta voittoon.


Kun kolmas neljännes päättyi, niin Näädät asteli lyhyelle tauolle tilanteessa 63-45, mutta seuraavat kymmenen minuuttia – ja jatkoajan viisi minuuttia – olivat nokialaisittain synkkiä. Kataja piti Näädät vain kuudessa pisteessä neljännellä neljänneksellä, minkä lisäksi vieraat heiluttivat tahtipuikkoa myös jatkoajalla.


– Neljänteen erään asti hyvää tekemistä ja peli ihan meidän hallussa. Sitten ihan järkyttävä sulaminen neljännessä neljänneksellä. Se jatkui jatkoajalla, Näätien Kalle Peltonen kommentoi.


– Aika noloa, jos olen rehellinen. Lopetimme tekemisen, lopetimme kilpailemisen, lopetimme toteuttamisen hyökkäyksessä. Olimme erittäin itsekkäitä ja saimme sen, mitä ansaitsimme, Näätien päävalmentaja Greg Gibson sanoi ottelun jälkeen.


Näätien parhaat pistemiehet olivat Perrion Callandret (20/9/4 syöttöä), Johnathan Stove (18/8) ja Xavier Ford (11/5). Katajan etevimpiin lukeutuivat Tuomas Hirvonen (24/7/8 syöttöä), Amanze Egekeze (22/11), Rahlir Hollis-Jefferson (17/7) ja Galin Smith (11/11/3 torjuntaa).


Näädät pelaa seuraavan kerran jo perjantaina 4.11. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla, kun Nokialle vieraaksi saapuu Kauhajoki.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

ความคิดเห็น


bottom of page