top of page

Kataja kalkkiviivoilla etevämpi, Näädille tappio Joensuusta


BC Nokia hävisi Joensuun LähiTapiola Areenalla pelatun vierasottelun Kataja Basketille 83-74 (35-35). Tasaisen ottelun päätteeksi Kataja onnistui kalkkiviivoilla ja piti sarjapisteet Joensuussa.


Näädillä oli kolmannen neljänneksen alussa etsikkoaikansa, kun nokialaiset karkasivat jo 12 pisteen taakse. Kataja sai kuitenkin rivinsä kasaan, pääsi rinnalle päätösneljännekselle astellessa ja sinetöi voiton viimeisen parin minuutin aikana.


Kaksi minuuttia ennen loppusummeria peli oli tasatilanteessa 72-72, mutta joensuulaiset veivät loppuhetket 11-2.


Me taistelimme mainiosti ja meillä oli mahdollisuus lopussa. Pallo ei pomppinut meidän suuntaamme. Tempoa ajatellen olimme tänään valmiimpia pelaamaan kuin muutama päivä sitten. Työ on vielä kesken. – Greg Gibson

Näätien parhaimmistoon lukeutuivat Kahron Ross (13/3/8 syöttöä), Antero Lehto (10/1/4), Terry Thomas (14/4) ja Max Besselink (13/3). Erityisesti Besselinkin urheilullisuus tulee olemaan ilonaihe nokialaisyleisöllä läpi kauden, kuten tämä donkki osoittaa.Arnaldo Toro taas rehki muhkeat 36 minuuttia, joiden aikana hän pussitti kahdeksan pistettä ja repi 13 levypalloa. Kun Korisliiga-joukkueet ovat kukin pelanneet kolmesta neljään ottelua, niin Toro on 13,5 levypallolla per ottelu levypallotilaston ylivoimainen ykkönen. Toro on myöskin ainoa, joka kahmii yli kymmenen levypalloa per ottelu koko sarjassa.


Katajan pistenikkarit olivat Jamar Wilson (22/2/5), Christopher McKnight (20/6) ja Markel Crawford (16/5).


Näädillä on edessä viikon mittainen tauko peleistä, kun keskiviikkona 20.10. Nokialle saapuu Lahti Basketball.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page