top of page

Kamppailu jatkosarjan kärkipaikan säilyttämisestä jatkuu Loimaalla keskiviikkona


BC Nokian Korisliiga-ottelut jatkuvat keskiviikkona 9. maaliskuuta, jolloin Näädät matkustaa Loimaa Bisonsin vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18:30.


Missä mennään?


Alemmassa jatkosarjassa on riittänyt seurattavaa, kun kärkijoukkueena edelleen jatkava BC Nokia on hävinnyt ensimmäistä kolmesta ottelustaan kaksi. Näistä tuorein, lauantainen tappio Korihaita vastaan, loi lisäsähköä alemman jatkosarjan pohjalle.


Viimeinen joukkue putoaa ja tällä hetkellä se on Korihait, joka paransi viiteen voittoon. Samaan aikaan Bisons paransi voittosaldonsa seitsemään, kun loimaalaiset päihittivät viikonloppuna Lahti Basketballin.


Näyttää siltä, että ne ovat juuri Korihait ja Bisons, jotka taistelevat siitä, kumpi joukkue Korisliigassa säilyy vielä ensi kauden.


Lauantain esitys oli meiltä ruma. Odotan, että näemme, mistä meidät on tehty. Jos palaamme antamaan maksimaalisen efortin jokaisella sekunnilla ja kommunikoimme kentälle, niin meillä on aina mahdollisuudet. Vähempi ei riitä. – Greg Gibson

Bisons Loimaa


Bisons on pelannut alemmassa jatkosarjassa nyt kolme ottelua, joista loimaalaiset ovat voittaneet kaksi. Viikonloppuna Lahti Basketballia vastaan nähtiin trilleri, joka kääntyi Bisonsille vasta jatkoajan jälkeen.


Bisonsin sankari oli Zachary Copeland, joka heitti kauden kärkilukemansa: 38 pistettä, kolmoset 6/12.


Huomioitavaa on, että Bisons voitti ilman päävalmentaja Darko Mihajlovicia, joka oli sairaana sivussa. Päävalmentajana toimi vasta 22-vuotias Konsta Mastomäki, joka on ilmeisesti Korisliiga-historian kaikkien aikojen nuorin päävalmentaja.


Näyttää vahvasti siltä, että Bisons on syttynyt kevään tärkeimpiin peleihin ja tekee kaikkensa, että joukkue pysyy Korisliigassa myös tulevalla kaudella.


Missä ja miten?


  • Bisons Loimaa – BC Nokia, ke 9.3.2022 klo 18:30 @ Loimaan liikuntahalli

  • Ruutu+

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page