top of page

Juuri jännitysnäytelmän voittanut Lahti Basketball saapuu Näätien perjantaivieraaksi


BC Nokian Korisliiga-ottelut jatkuvat perjantaina 21.10. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla, kun vieraaksi saapuu Lahti Basketball, joka voitti keskiviikkona Korihait loppuhetkien kolmosella. Näädät hakee katkaisua kahden ottelun tappioputkelleen.


Missä mennään?


Näätien unelma-alun, kolmen peräkkäisen voiton, jälkeen nokialaiset ovat kärsineet kaksi peräkkäistä tappiota. Korisliigan sarjataulukko on edelleen (kun joukkueet ovat vasta pelanneet neljä tai viisi ottelua) sekasotku, mutta Lahti (4.) ja Nokia (5.) pitävät hallussaan peräkkäisiä sijoja ja molemmat saldolla kolme voittoa, kaksi tappiota.


Ennakkoon näyttää siltä, että Näädät lähtee otteluun kolmella ulkomaalaisvahvistuksella, kun Perrion Callandret on edelleen poissa kokoonpanosta loukkaantumisen takia.


  • Näätien loukkaantumisraportti (suluissa arvioitu paluu pelikentille viikoissa mitattuna): Antti Ahonen (10+), Perrion Callandret (1-2)


Lahti Basketball


Ei kautta ilman vastoinkäymisiä, ainakaan Lahdessa. Lahtelaiset ovat pelanneet kaksi edellistä otteluaan vain kahdella ulkomaalaisvahvistuksella, kun Devon Thomas ja Trejon Jacob ovat olleet sivussa loukkaantumisten takia.


Kaikesta huolimatta Lahti kairasi Korihaista kovan voiton, joka ratkesi vasta 3,6 sekuntia ennen loppusummeria Erik Sajantilan kolmoseen.– Lahti tulee vastaamme hurjalla energialla ja pyrkii sekoittamaan meidän pelaamisen. Meidän pitää palata kovaa pelaamiseen ja estää Lahdelta asiat, mitä he haluavat tehdä, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Mielenkiintoisin pelaaja: Arttu Saarijärvi


Parimetrinen ja urheilullinen Saarijärvi, 26, on läpi uransa kärsinyt loukkaantumisista, mutta tämä kausi on pyörähtänyt mukavasti käyntiin. Saarijärvi on seuran oma kasvatti (kivenkovasta 1996 syntyneiden ikäluokasta), joka on kolmena Lahti Basketball -kautenaan kuulunut joukkueen kulmakiviin. Kausi 2020-21 jäi Saarijärveltä kokonaan väliin loukkaantumisen takia.


Mutta nyt Saarijärvi on yksi Lahden tärkeimmistä suomalaisista, joka on rehkinyt 28 minuuttia ottelua kohden tilastoilla 7,2 pistettä, 3,4 levypalloa ja 3,4 syöttöä. Minuuttimäärä on koko joukkueen suurin tähän mennessä.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Lahti Basketball, pe 21.10.2022 klo 18:30 @ Nokian palloiluhalli

  • Tiketti.fi

  • Ottelua isännöi Makerskauppa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page