Joulukinkut sulatellaan Kataja-kotiottelulla


Joulutauon jälkeen BC Nokia palaa takaisin sorvin ääreen, kun Näätien vieraaksi saapuu europeleissä marinoitu Kataja Basket perjantaina 28.12. kello 18:30.

Vaikka Korisliigan sarjataulukkoa katsoen Katajan kevätkausi on näyttänyt harvalta, niin todellisuudessa FIBA Europe Cup on tuonut lisävilinää itään. Jatkolohkovaiheeseen edenneellä Katajalla on riittänyt pelejä, ja lähes sensaatiomaisia voittoja, Euroopan huippujoukkueita vastaan, mutta kotoisessa Korisliigassa joensuulaiset ovat pelanneet vasta 11 peliä, kun esimerkiksi Näädät on ehtinyt vääntää jo 18 ottelua.

Europelit tuovatkin oman mausteensa sarjataulukkoon, kun näennäisesti Kataja on viimeisellä pudotuspelipaikalla kahdeksantena. Jos taas laskee voittoprosentteja, niin Kataja olisi kiinni neljäntenä kotiedussa.

Nokialle Kataja saapuu yhdentoista pelaajan kokoonpanolla, jossa katseet kohdistuvat Korisliigan etevimpään suomalaiseen pistetykkiin Topias Palmiin (17,3/5,5), jonka heittokäsi on ollut tällä kaudella armottoman tarkka: kakkoset 57,6%, kolmoset 45,3% ja vapaaheitot 76,1%. Susijengi kokemusta löytyy Katajalta Palmin lisäksi myös takakentän maestro Ilari Seppälältä (12,9/2,3/5,6 syöttöä) ja rouhija Matias Ojalalta (6,5/4,0).

Palmin ohessa Katajan terävimpiin neulasiin kuuluu luonnonvoima Daniel Mullings (16,2/7,6/3,0), jonka kanssa ulkomaalaispelaajina paikkansa täyttävät Ryan Wright (10,0/3,8) sekä muutaman kauden takaa nokialaisille tuttu Vincent Simpson (11,0/1,9/3,0). Kokoonpanon leveys ei pääty siihen, kun rotaatiominuutteja pelaavat myös Tommi Huolila (6,1/4,3), Samuli Vanttaja (3,6/1,1), Atte Perttu (1,6/1,1) ja Simpsonin tavoin Näädät-taustainen Joni Herrala (1,7/1,4).

Näädät lähtee otteluun edelleen ilman loukkaantuneita Niko Mattilaa ja Daniel Dolencia.

– Sairastuvalta ei joululahjoja saatu, mutta pyritään löytämään oikea energia ja intensiteetti Katajan kaatoon, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.

Huhujen mukaan Alakulma, tuo Nokian palloiluhallin lukuisista kulmista kaikkein lämpimin, on tankannut energiatasonsa ennennäkemättömiksi sekametelisopalla ja saunasavustetulla kinkulla.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.