top of page

Jeremy Hemsley vahvistaa Näätien takakenttää


BC Nokian miesten Korisliiga-joukkue ja yhdysvaltalainen Jeremy Hemsley, 24, ovat tehneet pelaajasopimuksen. Takakentällä viihtyvä Hemsley saapuu Nokialle Ison-Britannian pääsarjan Sheffield Sharksista.


Sheffieldissä Hemsley tilastoi edelliskaudella keskimäärin 17,2 pistettä, 4,5 levypalloa ja 3,1 syöttöä ottelua kohden. Sharksin päävalmentajana toimi Atiba Lyons, joka pelasi kaksi kautta Kauhajoen Karhussa, juuri Greg Gibsonin alaisuudessa vuosina 2004-2006.


Saimme hyvät suosittelut sekä Atibalta että Jeremyn yliopistovalmentajalta. Hän on monipuolinen takakentän pelaaja, joka pystyy pelaamaan pelinrakentajaa ja kakkospaikkaa. Ennen kaikkea hän rakastaa puolustamista. – Greg Gibson

ESPN rankkasi lukioikäisen Hemsleyn vuosiluokkansa 63. parhaaksi lukiopelaajaksi Yhdysvalloissa. Yliopistovuotensa hän pelasi San Diego Statessa, jossa neljän vuoden aikana hän keräsi 10,4 pisteen, 2,4 levypallon ja 2,1 syötön keskiarvot.


Yliopiston jälkeen Hemsleyn piipahti NBA:n G-liigajoukkue College Park Hawksissa, mutta ei lopulta saanut sopimusta. Hemsleyn ensimmäinen ammattilaissopimus osui seuraavalle kaudelle, kun Sharks nappasi hänet kokoonpanoonsa marraskuussa 2020.BC Nokian sopimuspelaajiin tulevaksi kaudeksi kuuluvat Antero Lehto, Matias Ojala, Michael Besselink, Antti Ahonen, Hugo Boman, Jeremy Hemsley ja Tevaun Kokko.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page