Jeff Garrett saapuu Näätien laituriksi Luxemburgista


BC Nokian Korisliiga-joukkueen toinen ulkomaalaisvahvistus on varmistunut, kun toisen ammattilaiskautensa aloittava Jeff Garrett, 25, on tehnyt pelaajasopimuksen Näätien kanssa. Garrett aloitti ammattilaisuransa Luxemburgissa, jossa hän teki keskimäärin 22,4 pistettä ottelua kohden.


Luxemburgissa Garrett edusti stadtbredimusilaista BC Musel Pikesia, joka oli ennen edelliskauden keskeyttämistä Total Leaguen piikkipaikalla neljällätoista voitolla ja neljällä tappiolla.


Nelos- ja kolmospelipaikoilla viihtyvä Garrett teki joukkueelleen keskimäärin 22,4 pistettä, 13,9 levypalloa, 2,0 syöttöä, 2,0 riistoa ja 1,2 torjuntaa ottelua kohden.


Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy tekemään koreja monella tavalla ja puolustamaan eri pelipaikkoja. Erityisesti hän on hyvä levypallopelaaja. – Greg Gibson

Meidän strategiamme on hakea pelaajia, jotka ovat monipuolisia. Häntä suositteli ystäväni, joka valmentaa Luxemburgissa toista joukkuetta. Kun vielä juttelin hänen edelliskauden valmentajansa kanssa, niin sain käsityksen hänen persoonastaan. Hän on hyvä tyyppi, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen urallaan. – Greg Gibson

Luxemburgin suurherttuakunnan pääsarjasta on siirtynyt laadukkaita pelaajia Suomen Korisliigaan. Gibson mainitsee nimeltä Kouvojen Derrick Bardenin, Salon Vilppaan Tim Colemanin sekä Tampereen Pyrintöä ja KTP-Basketia edustaneen LaMonte Ulmerin.Garrettin yliopistoura on vilkas, johon liittyy kolme eri yliopistoa ja kaksi eri sarjatasoa. Alabaman yliopistossa hänen ensimmäinen vuotensa oli ns. redshirt-vuosi, jonka jälkeen hän siirtyi Northern Kentuckyn yliopistoon, jossa hän joutui istumaan sivussa kauden NCAA:n siirtosääntöjen vuoksi.


Northern Kentuckyssä Garrett pääsi pelaamaan sophomore- ja junior-vuosinaan 60 ottelua 3,8 pisteen ja 3,7 levypallon keskiarvoilla. Viimeiseksi yliopistovuodekseen Garrett vaihtoi jälleen koulua, mutta tällä kertaa sarjatasoa alemmaksi LSU-Shreveportiin, joka pelaa pienten yliopistojen NAIA:ta.


Kausi LSUS:ssä oli historiallinen: Garrett voitti koulun historian ensimmäisenä pelaajan NAIA:n vuoden pelaajan palkinnon johdattaen joukkueen lopputurnauksen Sweet Sixteen -vaiheeseen eli kuudentoista parhaan joukkoon. Garrett tehtaili keskimäärin 18,8 pistettä ja 14,1 levypalloa ottelua kohden.


Garrettin lisäksi Näädillä on pelaajasopimukset Wes Washpunin, Matias Ojalan, Lauri Toivosen, Antero Lehdon, Michael Besselinkin, Lassi Nikkarisen, Antti Ahosen ja Hugo Bomanin kanssa. Päävalmentajana jatkaa Greg Gibson, jonka apuna ovat valmentaja Tero Vasell ja fysioterapeutti Tommi Tatti.


Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.