Hallitseva mestari tassutteli Näätien ylitse Kauhajoella


BC Nokian vierasottelu Kauhajoelle Korisliigan hallitsevaa mestaria Karhu Basketia päätyi Näätien 98–75 (48–35) -tappioon.


Kuten edelliset kaksi kovaa ottelua (Salon Vilpas, Helsinki Seagulls), niin myös Kauhajoella sapluuna näytti Näätien osalta samalta. Avausneljänneksellä peli näyttää olevan nokialaisten hanskassa, mutta viimeistään toisella neljänneksellä paketti hajoaa.


– Johdimme 23-18 ja meillä oli neljänneksen viimeinen pallonhallinta. Sitten menetetään pallo ja vastustaja juoksee lay-upin toisen päähän. Siitä alkoi yksi alamäki. Vilpasta ja Seagullsia vastaan oli sama asia: kun toisella neljänneksellä konsepti leviää käsiin, niin meillä ei ole yhtään johtavaa pelaajaa, joka pistäisi palikat takaisin kasaan, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kertoi.


Karhu pelasikin vahvat kaksi neljännestä vieden toisen jakson 28-12 ja kolmannen 28-19. Näädillä oli etsikkoaikansa päästä peliin mukaan kolmannella neljänneksellä, mutta Karhun hyökkäyslevypallot estivät sen.


– Jos antaa 15 pistettä tuon tasoiselle joukkueelle eteen, niin on todella pitkä matka tulla takaisin peliin.


Näätien tehokolmikon Karhua vastaan muodostivat Sean O'Mara (24/6), Dragan Labovic (18/6) ja Johnathan Hudson (15/5/9 syöttöä). Kotijoukkueelta taas erottuivat viime kevään mestaruuden takuukolmikko Gregory Mangano (25/7), Rene Rougeau (19/12/3) ja Bojan Sarcevic (14/3/12).


– Tuo kolmikko voitti keväällä jo yhden mestaruuden ja kun tuon ympärille rakentaa, niin luulen, että Kauhajoki tulee olemaan myös tänä keväänä aika kova luu, Tuominen kiteytti.


Ottelun myötä alkoi myös Näädillä pitkä pelitauko, kun seuraavan kerran nokialaiset pelaavat keskiviikkona 23.1. kotikentällään Korihaita vastaan.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.