top of page

Garrett, Francis, Wahspun ja Lehto vauhdittivat Näädät ensimmäiseen kotivoittoon


BC Nokia voitti Korisliiga-kauden 2020/21 ensimmäisen kotiottelunsa, kun nokialaiset peittosivat Kobrat vauhdikkaalla ja intensiivisellä pelillään 99-86 (55-38). Kotijoukkueelta loistivat mm. Jeff Garrett, Wes Washpun Daeshon Francis ja Antero Lehto.


Jos Lahtea vastaan viime viikolla Näädät kärsi kehnosta alusta, niin keskiviikkoiltana samanmoisesta ei ollut tietoakaan. Ero repesi jo avausneljänneksellä yli kymmeneen ja toisella jo kahdenkymmenen tienoille.


Kovan kirin jo aiemmin alkukaudesta Kauhajokea vastaan tehnyt Kobrat keräsi puoliajalla itsensä ja toi tunnetta ja intensiteettiä myös vierasjoukkueen puolelta. 17 pisteen puoliaikajohto hupeni noin viidessä minuutissa kahteen pisteeseen.


Siinä oli alle minuutti pelattu ja Greg (Gibson) joutui ottamaan aikalisän. Voin sanoa, ettei sillä aikalisällä tullut kauhean kaunista tekstiä. Korisliiga on kova sarja. Tuommoisia huonoja pätkiä ei saa tulla ketään vastaan. – Antero Lehto

Kolmannen puolessa välissä nokialaisten peli palasi raiteilleen sellaiseksi, jota se oli valtaosan koko ottelusta: aggressiivista ja vauhdikasta molemmissa päissä kenttää. Ripeästi ero palautui yli kymmeneen, jossa se pysyi loppusummeriin saakka.Olimme todella fokusoituneita ensimmäisellä puoliajalla ja se kantoi toisella. Kolmannella neljänneksellä meillä oli viisiminuuttinen pätkä, jolloin emme olleet hyviä ja se näkyi heti. Toivottavasti tämä peli on askel oikeaan suuntaan. – Greg Gibson


Näädiltä löytyi runsaasti onnistujia, mutta kirkkaimmiksi nousivat neljä kolmosta mieheen heittäneet Jeff Garrett (28/7) ja Daeshon Francis (20/7/4 syöttöä) sekä Wes Washpun (14/5/8 syöttöä/2 riistoa/2 torjuntaa), jonka suoritukset molemmissa päissä kenttää hivelivät silmiä.


Antero Lehto (11/2/5 syöttöä) nappasi ensimmäisen kotivoittonsa Näädät-kipparina. Lehto nousi arvoonsa erityisesti päätösneljänneksellä, kun hänen kahdeksan peräkkäistä pistettään toimi piikkinä Kobrien orastavalle kirille. Matias Ojala (13/2) puolusti mallikkaasti ja pääsi nostelemaan pisteitä hyvistä syötöistä ottelun alkumetreillä.Kobrilta Jordan Loveridgre (23/4/4 syöttöä) oli odotetun kova korintekijä, mutta korkeimpiin pistemääriin ylsi pomppuihme Anthony Gaines Jr. ( 26/4). Antto Nikkarinen (8/1) jakeli 12 syöttöä ja Nathaniel Grimes heitti 11 pistettä ja noukki ällistyttävät 22 levypalloa, joista yhdeksän hyökkäyspäässä.


Kauaa Näädät ei ehdi nauttia voitosta, kun jo perjantaina pelataan. Tällä kertaa osoitteena on Steveco Areena Kotkassa ja vastassa KTP-Basket.Ottelun huippuhetket:


Ottelun lehdistötilaisuus:0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page