top of page

FoKoPosta saapuva Gokul Natesan vahvistamaan Näätiä


Aiemmin tällä kaudella Forssan Koripojissa Divisioona B:tä pelannut yhdysvaltainen Gokul Natesan, 26, vahvistaa loppukauden BC Nokiaa. 194-senttinen Natesan oli Divisioona B:ssä pistetilaston kärkinimi.


Natesan ehti edustaa FoKoPoa 16 ottelun verran 30,0 pisteen, 5,5 levypallon, 6,0 syötön ja 5,3 riiston keskiarvoilla. Piste-, riisto- ja tehokkuustilastoissa Natesan oli koko sarjan ykkönen.


Olen iloinen, että Gokul liittyy joukkueeseen. Me ehdottomasti olemme tarvinneet yhden lisäpelaajan. Sen perusteella, mitä olen ehtinyt näkemään, niin uskon, että hän pystyy auttamaan meitä. Saimme myös paljon kehuja hänestä persoonana ja kuinka hyvin hän tulee toimeen joukkuekavereidensa kanssa, mikä on myös tärkeää. – Greg Gibson

Natesan pelasi yliopistouransa NCAA:n kakkostasolla Colorado Minesissa ja pelannut ammattilaisurallaan Australiassa ja Ukrainassa ennen Suomeen tuloa. Ammattilaisuransa hän aloitti länsi-Australian puoliammattilaissarja SBL:ssä vuonna 2018, minkä jälkeen hän siirtyi Ukrainan pääsarjaan harkovalaiseen BC Politekhnikiin kaudeksi 2018/19.


Kaudelle 2019/20 Natesanilla oli sopimus Australian NBL1:ssä pelaavan Albury Banditsin kanssa, mutta kausi peruttiin koronaviruspandemian vuoksi.


Natesan pelaa ensimmäisen ottelunsa BC Nokian paidassa jo tänään Helsinki Seagullsia vastaan.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page