top of page

Davis 33 pistettä Näätien venyttäessä voittoputkensa kolmeen Kouvolassa

Päivitetty: 27. helmik. 2020


Maajoukkuetauolta palannut BC Nokia venytti voittoputkensa Korisliigassa kolmeen, kun Näädät nappasi vierasvoiton Kouvolan Kouvoista 75-94 (35-46). Nokialaisilta erityisen vetreässä vireessä oli Stacy Davis, joka upotti 33 pistettä.


Tasaisen avausneljänneksen jälkeen Näädät karkasi vähän yli kymmenen pisteen johtoon, joka lyhyttä kotijoukkueen kiriä lukuun ottamatta myös pysyi sellaisena. Kouvot vetäisi päätösneljänneksellä eron kertaalleen neljään pisteeseen, mutta viimeiset reilut viisi minuuttia menivät nokialaisille peräti 5-21.


Läpi ottelun Näätien puolustus oli rautaa pakottaen kerta toisensa jälkeen Kouvojen hyökkäyspelin puuroksi. Kun kolme ensimmäistä neljännestä rasittaneet runsaat menetykset saatiin kuriin päätösneljänneksellä, niin Näätien hyökkäyspelin hillopurkin kansi aukesi lopullisesti


Puolustuksessa olimme parissa tilanteessa onnekkaita, mutta en voi valittaa, kun pelaamme näin lujaa. Meillä on alla laadukkaita treenejä ja olemme saaneet täyden kokoonpanoon mukaan. Nyt meillä on kilpailutilanne, jossa voimme vaatia pelaajilta paljon enemmän, koska seuraava pelaaja on aina jonossa. – Greg Gibson

Näätien ehdoton ykkönen oli Stacy Davis, joka oli mielettömässä vedossa säkittäen 33 pistettä, repien kahdeksan levypalloa ja tarjoillen viisi syöttöä. Kakkosensa Pepperdine-kasvatti säkitti 11/15, kolmosensa 3/4 ja vapaaheittonsa 2/2.



En pakottanut, vaan annoin asioiden tulla luonnollisesti. Me haluamme tehdä viimeisen kirin ja saada muut joukkueet katsomaan olkapäänsä yli pudotuspelejä ajatellen. – Stacy Davis

Nokialaisten muut pistemiehet olivat Larry Anderson (18/8/3 riistoa) ja roskapallojen erikoismies Ladarius Tabb (16/5), joka loisti erityisesti päätösneljänneksellä.



Kouvojen pistekolmikoksi muodostui Derrick Barden (21/6), David Gonzalvez (19/3/4 syöttöä) sekä Severi Kaukiainen (14/3/4 syöttöä).


Näädät vetää henkeä pari päivää, kunnes nokialaiset matkustavat Joensuuhun Kataja Basketin vieraaksi lauantaina 29.2.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page