top of page

BC Nokian ja Pihlajalinnan yhteistyö jatkuu myös kuluvalla kaudella


BC Nokia ja Pihlajalinna jatkavat pitkään kestänyttä yhteistyötään. Nykyisellään sopimus kattaa kaudet 2023-2024 sekä 2024-2025.


Pitkäaikainen ja tärkeä yhteistyö BC Nokian ja Pihlajalinnan välillä saa jatkoa myös alkaneella Korisliiga-kaudella. Pihlajalinna tarjoaa BC Nokian pelaajille laadukkaan, tehokkaan ja nopean hoitopolun vammojen hoitoon sekä kuntoutukseen.


Pihlajalinnan ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Jussi Elo on luotsannut lääkärinä jo useita kausia BC Nokiaa. Hän kuvailee yhteistyötä antoisaksi ja antaa tunnustusta erityisesti joukkueen fysioterapeutille Tommi Tatille, jonka sanoo olevan yksi BC Nokian hyvän nosteen taustavaikuttajista.


– Olemme todella iloisia, että yhteistyömme jatkuu edelleen. Pihlajalinna ja lääkäri Jussi Elo ovat jo monta vuotta tehneet erinomaista työtä meidän kanssa. Yhteistyö mahdollistaa saamaan pelaajat takaisin pelikentälle nopeasti loukkaantumisten sattuessa. Suuri arvo on etenkin loukkaantumisten ennaltaehkäisy, BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


- On keskeistä varmistaa, että joukkueen pelaajat välttyisivät loukkaantumisilta , jotta he voivat jatkaa normaalia harjoittelua ja osallistua otteluihin. Tämä ei ainoastaan tue urheilijoiden hyvinvointia, vaan myös kasvattaa joukkueen mahdollisuuksia menestyä, Jussi Elo kommentoi yhteistyötä.


Pihlajalinna Kelloportti sijaitsee tutulla paikalla osoitteessa Kelloportinkatu 1 D, Tampere.


– Pihlajalinnan Urheiluklinikka tarjoaa urheilijalle ja seuralle moniammatillisen terveyden kivijalan. Pihlajalinna tarjoaa asiantuntevan tapaturmien ja vammojen hoidon lisäksi nyt myös urheilijan tarvitsemat muut terveydenhuollon palvelut samasta paikasta. Pihlajalinna haluaa näin osaltaan mahdollistaa BC Nokian menestymisen tulevalla kaudella, Pihlajalinna fysioterapian palvelupäällikkö Vesa Linna kommentoi.BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson ja joukkueen lääkäri Jussi Elo.


 

Koko Suomen lääkärikeskus

Pihlajalinna auttaa elämään parempaa elämää. Tarjoamme laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissamme, sairaaloissamme, liikuntakeskuksissamme ja asumispalveluissamme ympäri Suomea. Rakennamme palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen. On helpompaa, edullisempaa ja keholle kevyempää pitää ihminen terveenä kuin parantaa sairas. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa. Tavoitteenamme on, että kaikissa elämäsi vaiheissa sinä voit paremmin.


Pihlajalinna lyhyesti

  • Suomen johtavia sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajia

  • Omistuspohja koostuu pääasiassa kotimaisista osakkeenomistajista

  • Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella

  • Arvomme ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus

  • Yli 7000 työntekijää ja yli 2000 ammatinharjoittajaa


Kotisivut: pihlajalinna.fi

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page