top of page

BC Nokia ottaa komennon puolivälieräsarjassa | Otteluvoitot 2-0

Näädät osoitti vahvuutensa jälleen kerran pudotuspeleissä, kun se voitti myös sarjan toisen ottelun Kouvoja vastaan. Illan ottelussa BC Nokia oli liekeissä ja kukisti Kouvolan joukkueen vakuuttavasti lukemin 65–79. Voiton myötä Nokia on nyt vain yhden voiton päässä paikasta puolivälieräsarjan voittajana.

 

Ottelussa erityistä huomiota herätti Tucker Richardson. Hän osoitti tahtonsa tehden hurjat 27 pistettä, joista suuri osa syntyi kolmen pisteen heitoista. Richardson heitti peräti 14 kertaa kaaren takaa ja upotti kahdeksan kertaa.


Tucker Richardson
Kuvaaja: Rami Myllymaa

Lisäksi Näätien Patrick Tape ja Both Gach loistivat ottelussa omilla panoksillaan, molempien saavuttaessa 19 pistettä. Heidän tekemänsä pisteet olivat tärkeitä joukkueelle ja auttoivat takaamaan Nokialle voiton.

 

BC Nokian vahva esitys antaa joukkueelle vahvan itseluottamuksen, kun se valmistautuu ratkaisevaan kolmanteen otteluun sarjassa.

 

3. puolivälierä Harjuniitty Square Gardenissa

 

Kolmas ja mahdollisesti ratkaiseva puolivälieräottelu pelataan BC Nokian kotikentällä Harjuniityn liikuntahallissa, perjantaina 12.4. Joukkue on valmis antamaan kaikkensa varmistaakseen paikkansa seuraavassa vaiheessa kohti mestaruutta. 

 

Lipunmyynti avautuu hallilla jo kello 14.00, mutta suosittelemme varmistamaan paikat etukäteen www.tiketti.fi/bcnokia.

 

Keltaista päälle perjantaille tarjoaa BC Nokia Shop.

Avoinna:

KE: 14.00–18.00

TO: 10.00–18.00

 

 

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page