BC Nokia, KRP ja Pyry yhteistyöhön


Nokialaiset urheilujoukkueet, Pyry, BC Nokia ja KRP, aloittavat yhteistyön.

BC Nokian, Nokian KRP:n ja Pyryn edustusjoukkueiden organisaatiot ovat sopineet yhteistyöstä kaudelle 2019-2020. Yhteistyö tulee näkymään kauden aikana eri tavoin ja hyödyttää jokaisen seuran kannattajia.


Yhteistyöhön kuuluu esimerkiksi yhteistä tiedottamista, jonka tarkoituksena on saada joukkueiden pelejä vielä paremmin yleisön tietoisuuteen. Marraskuussa on luvassa hieno erikoisviikko kausikorttilaisille. Viikon aikana pelataan BC:n Korisliigan, KRP:n Salibandyliigan sekä Pyryn Suomi-sarjan kotipelit, joihin kaikkiin pääsee sisälle jokaisen kolmen kausikorteilla.


"KrP pelaa olosuhteiden pakosta kotipelinsä Nokialta syrjässä Tampereen Raholassa.  Ainakin kunnes Nokialle saadaan uusi ajanmukainen palloiluhalli. Tällä yhteistyöllä saadaan meidän kotipelit paremmin nokialaisen urheiluväen tietoon ja meidän kannattajat taas Nokian pelitapahtumiin. Itselläkin jää BC:n ja Pyryn pelejä rästiin vain sen takia, että tieto peleistä ei tavoita."  Markku Roth, KrP:n varapuheenjohtaja toteaa. 

"Yhteistyössä on voimaa! Nyt kaikki urheiluväki sankoin joukoin halleille seuraamaan joukkueiden edesottamuksia ja kannustamaan nokialaiset voittoon!" Hanna Pirhonen, BC Nokian Näädät Oy:n toimistopäällikkö jatkaa. 

"Tämä on todella hieno asia. Nokialaisen urheilun lippulaivat näyttävät esimerkkiä laji- ja seurarajat ylittävästä yhteistyöstä, josta hyötyvät kaikki." Pekka Palonen, Pyry Hockey Oy:n toimitusjohtaja päättää.

KRP ja Pyry aloittavat sarjansa jo tulevana viikonloppuna ja molemmilla on heti ohjelmassa myös kotiottelut. BC Nokian kausi starttaa syyskuun lopussa ja kotiavaus on ohjelmassa 4.10.Nokialaisten joukkueiden tarjontaa viikolla 38.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.