top of page

BC Nokia ja Pihlajalinna tekevät yhteistyötä myös ensi kaudella


BC Nokia ja Pihlajalinna ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudesta 2022-23. Pihlajalinna osti alkuvuodesta Pohjola Sairaalan, joka on ollut BC Nokian pitkäaikainen yhteistyökumppani.


Pihlajalinna tarjoaa BC Nokian pelaajille laadukkaan, tehokkaan ja nopean hoitopolun vammojen hoitoon sekä kuntoutukseen. BC Nokian Korisliiga-joukkueen lääkärinä toimii edelleen Jussi Elo. Sopimus sisältää myös optiovuoden kaudesta 2023-24.


– Olemme todella iloisia, että yhteistyömme jatkuu. Pihlajalinna ja lääkäri Jussi Elo ovat jo monta vuotta tehneet erinomaista työtä ja saaneet meidän pelaajat takaisin kentälle nopeasti, BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.Pihlajalinna Kelloportti sijaitsee tutulla paikalla osoitteessa Kelloportinkatu 1 D, Tampere.


– Pihlajalinnan Urheiluklinikka tarjoaa urheilijalle ja seuralle moniammatillisen terveyden kivijalan. Pihlajalinna tarjoaa asiantuntevan tapaturmien ja vammojen hoidon lisäksi nyt myös urheilijan tarvitsemat muut terveydenhuollon palvelut samasta paikasta. Pihlajalinna haluaa näin osaltaan mahdollistaa BC Nokian menestymisen tulevalla kaudella, Pihlajalinna fysioterapian palvelupäällikkö Vesa Linna kommentoi.
Pihlajalinnan lääkäri Jussi Elo ja BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page