Antti Ahosen 18 pistettä ihastutti Näätien Ura-voitossa


Varmasti jokainen ymmärtää, että Uralta puuttui suunnilleen puoli joukkuetta kokoonpanosta loukkaantumisten ja muiden syiden takia, joten voittajasta ei ollut alkuverryttelyistä lähtien epäselvyyttä.


Päävalmentaja Tero Vasell oli ennakkoluulottomasti nähnyt tilaisuuden nostaa Ahonen ('01) aloitusviisikkoon ja nuorimies vastasi. Ahonen säkitti 25 minuutissa kakkosensa 3/4 ja kolmosensa 4/6. Heittoranteen kiehumispiste osui toiselle neljännekselle.– Olen onnellinen silloin kuin ihminen, jolla on paloa ja sitä kautta valtavaa halua kehittyä urheilijana ja koripalloilijana, saa onnistumisen. Nämä on hienoja asioita. Jos olisi joukkueellinen täynnä anttiahosia, niin valmentaminen olisi koko ajan mielekästä. Tämä on toki osittain mielekästä hommaa, mutta silloin olisi koko ajan, Vasell runoili ottelun jälkeen.


Ensimmäisen puoliajan jälkeen Näätien johto lähenteli kolmeakymmentä pistettä ja kaarinalaiset hiukan heräsivät. Energiapiikin toivat varsinkin '02-syntyneet Edvard Gullichsen (5/5) ja Lauri Hänninen (6/1).


– Puoliajalla kävi se, että nostettiin jalkaa kaasulta ja aloimme höntyilemään. Kolmas neljännes oli huono, mutta keräsimme itsemme neljännekselle, Ahonen kommentoi.


Ahosen lisäksi Näädiltä tilastojaan ahkerimmin täyttelivät Dragan Labovic (21/6), Juan Davis Jr. (18/11/3 torjuntaa), Aapeli Alanen (12/6), Armin Cane (13/6/5 syöttöä) ja Jalek Felton (10/9/9 syöttöä). Sean O'Mara oli sivussa loukkaantumisen vuoksi.


Uralta kaksinumeroisille pistelukemille pääsivät Joona Airenne (15/6), Jesse Perry (11/3) ja kaarinalaisten parhaaksi pelaajaksi palkittu Trey Niemi (21/2).


Näädät pelaa seuraavan kerran jo ylihuomenna perjantaina vieraissa Kobria vastaan Lapualla.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.