top of page

Alemman jatkosarjan toisessa ottelussa Näätien vieraaksi saapuu vahvan vireen löytänyt Korihait


Korisliigan alempi jatkosarja etenee toiseen otteluunsa BC Nokian osalta, kun keskiviikoksi 1. helmikuuta Nokian palloiluhallille saapuu Korihait, joka on voittanut kaksi edellistä otteluaan.


Missä mennään?


Alemman jatkosarjan ensimmäiset ottelut olivat molemmille joukkueille mieluisia. Näädät nappasi kärkiaseman voittamalla vieraissa Tapiolan Hongan, kun taas sarjajumbo Korihait nousi vain yhden voiton päähän sekä Hongasta että Lahti Basketballista voittamalla Kobrat.


Siinä missä Näädät taistelee ensisijaisesti pudotuspelipaikasta, niin Korihait kamppailee putoamispeikkoa vastaan, vaikka päävalmentaja Tero Vasell onkin ilmoittanut, että joukkueen tahtotila on pudotuspeleissä asti.


Korihait, Uusikaupunki


Aiemmin pitkäaikainen BC Nokian valmentaja Tero Vasell otti täksi kaudeksi Korihait komentoonsa ja parketilla ollaan nähty viimeiseen asti taisteleva joukkue, jonka vahvuudet ovat kamppailupelaamisessa, vaikka kokoonpano ei erotu nimimiehillä Bojan Sarcevicia (14,1/5,1/7,0) ja ehkä myös tällä kaudella Korisliigan parhaimmaksi kotimaiseksi korintekijäksi noussutta Trey Niemeä (15,9/2,2/4,7) lukuun ottamatta.


Korihait ei ole missään nimessä ollut – jumbosijoituksestaan huolimatta – mikään heittopussi, vaan uusikaupunkilaiset ovat pistäneet vastaan lähes jokainen kerta.


– Korihait pelaa tällä hetkellä todella hyvin ja he ovat yksi sarjan kovimmin pelaavista joukkueista. Meillä on kädet täynnä töitä. Varsinkin, jos he pelaavat täydellä kokoonpanolla, Näätien päävalmentaja Greg Gibson ennakoi.


Joukkueiden edelliset kaksi kohtaamista ovat päätyneet nokialaisten niukkoihin voittoihin. Korihaiden vahvistusrintamalla on tosin nähty vaihdos, kun myös edelliskaudella Korihaissa (ja sitä ennen Helsinki Seagullsissa ja KTP-Basketissa) pelannut Jalen Jackson (16,0/5,0) on ehtinyt pelata kolmen ottelun verran joukkueessa.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Korihait, ke 1.2.2023 klo 18:30 @ Nokian palloiluhalli

  • Tiketti.fi

  • Otteluisäntänä toimii K-Supermarket Löytis

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page