top of page

Alakulman talviklassikko: Näädät ryöstöretkelle kohti Kauhajokea


BC Nokia lähtee lauantaina 12. tammikuuta kohti Kauhajokea Alakulman rytmiryhmän seuratessa, kun Näädät saa vastaansa Korisliigan hallitsevan mestarin Karhu Basketin.


Karhu ja Näädät ovat ottaneet toisistaan mittaa jo kahdesti tämän kauden aikana – kummankin voittaessa vieraskentällä. Lokakuun loppupuolella Näädät kävi ryöstöretkellä Kauhajoella 86-94, mutta vimmainen Karhu kävi hakemassa sarjapisteet takaisin marraskuun lopussa Nokialta 69-94.


Paljon on muuttunut noista ajoista molemmilla joukkueille. Johnathan Hudson ja Juan Davis Jr. eivät vielä olleet Näätien kokoonpanossa, mutta myös Karhulla on muovautunut peliryhmä. Kolmatta kauttaan Pohjanmaalla pelaava Gregory Mangano (14,3/6,0) on palannut Karhun miehistöön nostattamaan tunteita vastustajien kannattajissa.


– Otetaan oppia keskiviikosta ja pyritään pitämään menetykset kurissa. Toisena asiana meidän tulee pitää konsepti kasassa toisella neljänneksellä, niin lähdetään haastamaan puolustavaa mestaria, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kertoo.


Manganon lisäksi Karhun terävimpiin raateluhampaisiin kuuluu monipuolinen Rene Rougeau (15,6/6,8/3,3) ja pelinrakennuksen velho Bojan Sarcevic (9,1/3,9/5,6). Ottelussa vahvistusnelikkoon mahtuvat myös Taylor Johns (13,0/7,8/2,5) ja Marvin Singleton Jr. (5,8/2,6).


Suomalaisosaamista parketille tuovat ikitaistelija Antti Niskanen (4,6/3,2) ja Okko Järvi (11,6/2,8), joka pommitti edellisessä ottelussaan Näätiä vastaan huikeat 28 pistettä.


Hallitsevan mestarin kohtaaminen on vääjäämättä mielenkiintoinen tapahtuma, mutta lisää sähköä otteluun tuo molempien joukkueiden faniryhmien erinomaisuus ja hyvähenkinen kilpailu. Alakulma on järjestämässä fanimatkan Karhu-otteluun ja, kuten aina, Näädät suosittelee Alakulman kanssa matkustamista!
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page