top of page

1.välierä | BC Nokia– Kataja Basket | 19.4.2024

Erinomaista kautta ja playoff -kevättä pelaava BC Nokia saa vastaansa välierissä Joensuulaisen Kataja Basketin. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella neljä kertaa ja Näädät ovat vieneet otteluvoitot hienosti 3–1. Välieräsarja käynnistyy Nokialla tänään 19.4. kello 18:30.


Näädät elävät jännittäviä hetkiä, sillä joukkueella on mahdollisuus edetä ensimmäistä kertaa historiassaan finaaleihin. Ensin pitää kuitenkin kaataa hyvän kauden pelannut Kataja, jotka kaatoivat kovalla pelillä useaan otteeseen Näädille päänvaivaa aiheuttaneen Korihait.


Puolivälieräsarja loi luottoa nokialaisiin


Nokialla oli hieno ja nopea puolivälieräsarja, kun he kaatoivat Kouvot lukemin 3–0. Kouvoja vastaan alkoi Näädät alkoivat taas löytää jo alkukaudella nähtyä vahvuutta. Heittopeli kulki paremmin ja puolustus löysi paikkansai, lisäksi paljon puhuttua nopeaa peliä ja vastahyökkäyksiä päästiin hyödyntämään aiempaa tehokkaammin. Myös pelaajien fyysinen- että henkinen kunto sekä määrätietoinen ja sitoutunut treenaamiseen alkaa tuottaa tulosta.


"Minulla ei ole koskaan ollut näin hauskaa pelaajien kanssa. Vaikka häviäisimme, se asenne millä he tulevat harjoituksiin on ihailtavaa." - Greg Gibson tuumaa Ruudun haastattelussa Kouvot sarjan voiton jälkeen.


bc nokia näädät
Kuva: Jani Virolainen | @janikuvaa

Näätien täytyy keskittyä pitämään Katajan heittäjät, erityisesti Tuomas Hirvonen kurissa kolmosen kaarella. Lisäksi joukkueen on kiinnitettävä huomiota sentteriosastoon, sillä Joensuulaisilta löytyy todella fyysiset ja isokokoiset Elijah Lufile ja Hannes Pöllä. Myös Amanze Egekeze on huomioitava Katajan avainpelaajana, sillä hän on taitava viimeistelijä ja korille agressiivisesti ajava pelaaja.


Välieräsarjasta voidaan odottaa kovaa ja vaativaa, mutta nokialaisilla on kaikki mahdollisuudet sarjan voittoon.


Yksi vahva yhteisö


Yksi tärkeimpiä voittoon tarvittavia asioita ovat fanit ja heidän panostaan tarvitaan jokaisessa ottelussa. Näädät tarvitsevat vahvaa kannustusta perjantaina Harjuniityn hallissa, jotta he voivat aloittaa välieräsarjan voitokkaasti.


Kuva: Jani Virolainen | @janikuvaa

PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ – Kannustetaan Näädät voittoon!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page