top of page
DSC02678_edited_edited.jpg

BC Nokian kausikortit kaudelle 2022/23! 

Korisliiga on taas täällä! Korisliiga starttaa jälleen lokakuussa ja kausikortit BC Nokian kotiotteluihin ovat vihdoin tilattavissa.

 

Numeroimatonta kausikorttia on kahdessa eri hintakategoriassa. Lisäksi tarjolla on numeroitu kausikortti, jolla on mahdollista varata myös oma istumapaikka Näätien peleistä Nokian palloiluhallilta. Numeroitu kausikortti sisältää myös BC Nokian puolivälierien kotiottelut!

KAUSIKORTTIEN HINNAT:

 

  • Numeroitu 279€ (sisältää oman varatun istumapaikan ja puolivälierät!)

  • Numeroimaton - Aikuinen 210€

  • Numeroimaton - Alennusryhmät (opiskelija, eläkeläinen, työtön, varusmies) 170€

  • Alakulman jäsenille numeroimaton kausikortti 160€ aikuinen / 80€ lapset 7-16v

  • Huoltajan numeroimaton kausikortti 119€ - BC Nokiassa pelaavan juniorin vanhemmille

BC Nokian miesten otteluissa Nokian palloiluhallin katsomo on numeroimaton. Tämä tarkoittaa sitä, että vain numeroidun kausikortin ostamalla varmistat haluamasi paikan koko kaudelle. Ostamalla numeroimattoman kausikortin tai yksittäisen ottelulipun pääset kyseiseen otteluun vapaalle paikalle.

Heading 1

Kausikorttien tilauslomake BC Nokian kauden 2022/23 kotiotteluihin.
Kausikorttityyppi

Korttien määrä:

Paikkavalinta: 

Toimitustapa:

Info

 

Kausi​korttien tilaaminen kaudelle 2022-23 onnistuu oheisella lomakkeella. Voit tilata yhden tai useamman kausikortin samalla tilauksella. Jos tilaat eri kausikorttityyppejä samalla tilauksella, kirjoita vielä lisätietoihin montako kappaletta eri kausikortteja tilaat.

Palloiluhallin paikkakartan näet alla olevasta kuvasta, jota päivitetään muutaman päivän välein. Edelliskauden kausikorttilaisilla on oikeus lunastaa vanha paikkansa viimeistään 18.9. mennessä, jonka jälkeen paikat vapautuvat yleiseen myyntiin.

Täytettyäsi tilauslomakkeen saat paluuviestinä varausvahvistuksen. Kausikortin toimitus tapahtuu joko noutona tai postitse haluamaasi osoitteeseen.

Miksi hankkia kausikortti?

  • Vältyt jonottamiselta lipunmyynnissä.​

  • Optio paikasta pudotuspeleihin sekä seuraavalle kaudelle.

  • Hintaetu verrattuna irtolippujen ostamiseen.

  • Numeroidulla kausikortilla saat edellämainittujen lisäksi oman paikan Nokian Palloiluhallilta ja varmistat samalla paikkasi puolivälierissä!

Kiitos varauksestasi! Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi hetken kuluttua.

Nokian Palloiluhallin katsomokartta 

Päivitetty 23.8.2022

Untitled.png
bottom of page